Népszerűsítse szolgáltatásainkat!

Ezért INGYEN KARBANTARTÁSSAL AJÁNDÉKOZZUK MEG!

Márciusi akciónk!

Rendeljen klímabeszerelést március 31-ig

és mi 15% kedvezmény adunk ajándékba!

Csepeg, nem megfelelő a hűtésfok, fura hangot ad ki? Hívjon bennünket és mi a lehető legrövidebb határidőn belül megjavítjuk. Felmérés - ha szükséges anyagbeszerzés - javítás. Szakembereink az elmondott / leírt probléma alapján meg tudják mondani a hiba okát, így a helyszínre már a megfelelő alkatrésszel érkeznek.

HONNAN TUDHATJA, HOGY MILYEN HATÉKONYSÁGGAL MŰKÖDIK A KLÍMABERENDEZÉSE?

Ezt egy mérőszám mutatja meg: az SCOP, amely az egész fűtési szezonra vetítve mutatja meg, hogy adott készülék hány kW fűtési energiát állít elő 1 kW elektromos energiából. Ha az SCOP értéke eléri, vagy meghaladja a 4,1-et, akkor a készülékre kedvezményes áramtarifa igényelhető, amely jóval kedvezőbb (30 – 31 Ft/kWh), mint a normális lakossági tarifa (52 – 53 Ft/kWh). A kedvezményes tarifának köszönhetően a Fisher klímák egy gázkazánnal (SCOP: 2,5 – 2,8) szemben is versenyképes fűtési eszközök. A Mitsubishi márka esetén többféle berendezés közül választhat, melyek SCOP értéke eléri, vagy meghaladja a 4,1-et. Vannak wifin keresztül vezérelhető-, és design klímák is. Arról se feledkezzen meg, hogy a Mitsubishi klímákkal nemcsak a téli fűtést, de a nyári hűtést is meg tudja oldani. Álomból valóság: Fűtés klímával Hazánkban még mindig a gázfűtés a legelterjedtebb módszer, de egyre többen keresik az ezt kikerülő megoldásokat is. A hagyományos klíma készülékek 0°C, vagy legfeljebb -5°C fokos külső hőmérsékletig alkalmasak fűtésre, ebből adódik, hogy ezekkel a berendezésekkel csak az átmeneti, őszi-tavaszi időszakokban lehet némi hőmérséklet-emelést produkálni. Ha télen is szeretnénk fűtésre használni a klímaberendezésünket, akkor -5°C foknál alacsonyabb külső hőmérsékletre is fel kell készülni. Ekkor azonban egy inverter klímaberendezést kell választanunk. Ezek a készülékek a bevitt elektromos áram 4-6 szorosát képesek leadni fűtési energiában. A feladatunk annyi, hogy tervezéskor a klíma gép teljesítményét túlméretezzük (kb. 25%-kal) a légköbméter, vagy

négyzetméter alapján számított hűtési szükséglet fölé. A fűtés klímával így gazdaságos: a klímaberendezések nem a hagyományos fűtőbetéttel végzik a fűtést, hanem a hőszivattyú elv segítségével, ami annyit jelent, hogy az elektromos energiát nem a hő előállítására, hanem a hő szállítására használja fel, ezáltal a bevitt energiának a többszöröse érhető el melegként. A klímával való fűtés gyorsabb a szokásosnál. Bekapcsolás után pillanatok alatt 50-55°C forró levegőt bocsát ki. Ez a megoldás lényegesen gyorsabb, mintha radiátorral, padlófűtéssel, vagy hősugárzóval próbálnánk meg a helyiséget kifűteni. További előnyök közé sorolható még a programozhatóság lehetősége, mellyel a kifújt meleg levegőnek nem csak a hőmérséklete, hanem az erőssége és iránya is változtatható. Ha szeretne a hagyományos, egyre drágább fűtési módszerén változtatni, próbálja ki a fűtést klímával!

Mi 24 órán belül megkezdjük a hibaelhárítást!

Vegye fel meghibásodás esetében a kapcsolatot kollegánkkal a hiba mielőbbi megszüntetése érdekében

hibabejelentés